Working Time Evaluator

2008 – Met de Working Time Evaluator (WTE) van Déhora Consultancy Group kan men op eenvoudige wijze via internet zijn of haar dienstrooster evalueren op de Arbeidstijdenwet. Bedrijven en instellingen kunnen binnen enkele ogenblikken een compleet team, ploeg of afdeling controleren. Met de gevonden resultaten is het mogelijk om tot betere en gezondere roosters te komen.

Hoe werkt het?
De WTE om roosters te controleren is ingebouwd in de WTE for Excel. Via een invoegtoepassing is deze functie toegevoegd, waardoor direct vanuit Excel® een personeelsplanning geëvalueerd kan worden. De tweede mogelijkheid biedt de WTE for Internet die het controleren van een rooster op de Arbeidstijdenwet vanuit een browser als Internet Explorer® mogelijk maakt.

Met twintig jaar ervaring op het gebied van Arbeidstijdmanagement staat men garant voor de juiste werking van de ingestelde controles, evaluaties en tellers van de Arbeidstijdenwet (ATW), eventueel nog de oude Arbeidstijdenwet (ATW, tot einde 2008), de Rooster Risico Profiel Analyse (RRPA) en op aanvraag CAO, ATB en internationale wet- en regelgeving. Roosters kunnen voortaan héél eenvoudig aan alle gestelde eisen voldoen.

Voor particulieren is het mogelijk om vrij gebruik te maken van de WTE om zijn of haar persoonlijke dienstrooster te evalueren. Ook bedrijven en instellingen kunnen voor testdoeleinden ook van deze mogelijkheid gebruik maken. Voor zakelijk gebruik, om bijvoorbeeld een hele afdeling te plannen en te evalueren, bestaat de mogelijkheid om op basis van een prepaid of abonnement prijsstructuur gebruik van de WTE te maken. 

Verwijzing
Meer informatie vindt u op de volgende website: https://www.workingtimeevaluator.com/