Training: Leidinggeven aan het nieuwe werken

Van jou wordt meer dan alleen uitvoering verwacht! Je wordt geacht je leidinggevende stijl aan te passen aan de medewerkers om effectiever leiding te geven dan voorheen. Je bent motiverend en inspirerend en geeft door duidelijkheid de medewerkers en leidinggevenden de noodzakelijke zekerheid. Als leidinggevende sta je steviger in uw schoenen. Je weet hoe belangrijk het is om medewerkers taakgericht te sturen en daarnaast relatiegericht te ondersteunen. Je beschikt over een uitgebreid gedragsrepertoire en kan je leiderschapsstijl aanpassen aan de verschillende behoeften van de medewerkers. Je communiceert slagvaardig met medewerkers, collega’s en bazen. Ook ben je in staat je medewerkers te motiveren. Kortom: u kunt effectief leidinggeven.

Deze 3-daagse training biedt een praktisch en helder kader waarin je jezelf herkent. Wij reiken handvatten aan om problemen binnen de dagelijkse praktijk op te lossen. De DigiWorkspace maakt onderdeel uit van deze cursus en je hebt toegang tot deze digitale leer- en werkomgeving gedurende 5 maanden.

Na het volgen van deze training heb je inzicht in de verschillende facetten van leidinggeven. Je hebt geleerd leiding te geven aan mensen en processen en kent je leiderschapsstijl. Je bent bekend met het plannen en controleren van werkzaamheden. Verschillende hulpmiddelen van management kunt je op motiveren wijze toepassen; daarnaast heb je jezelf diverse gesprekstechnieken eigen gemaakt. Instrumenten die leidinggeven makkelijker maken nemen naast de menselijke maat een belangrijke plaats in. En je haalt het beste uit je mensen door talenten een kans te geven.

Voor wie: personen die (operationeel) leiding (gaan) geven aan uitvoerende medewerkers en een behoorlijk werk- en denkniveau hebben.

Kijk voor meer informatie op: https://www.mofundus.com/home/trainingen.php?action=show&id=35