Slaap je slim!

2009 – Je werk en je leven: het kan slimmer en leuker!

Hoe win je tijd zonder mis te lopen wat je zoekt? Hoe sla je slim zoveel mogelijk informatie op en houd je meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Op deze en vele andere vragen biedt Slaap je slim! het antwoord. Het boek helpt je om ontspannen in het leven te staan en toch goed geïnformeerd te zijn over zaken die jij echt belangrijk vindt. Guus Pijpers brengt je meer dan honderd tips en truc bijeen over hoe je de juiste informatie kunt selecteren, deze beter onthoudt en je gelukkiger kunt voelen. Pijpers leert je om optimaal gebruik te maken van je eigen digitale geheugen: je hersenen. Slaap je slim! is daarmee een absolute must voor iedereen die weer controle wil krijgen over zijn of haar leven.

Persrecensies
‘Guus Pijpers geeft je via zijn boek Slaap je slim! weer controle over je eigen (informatie)leven. Hij beschrijft heel helder hoe je de overvloed aan informatie in deze tijd, de baas kunt worden door meer te vertrouwen op je eigen potentieel en  onderbewustzijn.’ Roland Hameeteman, ceo e-office.

‘Dit boek is een aanrader als je dagelijks aan het jongleren bent met informatie en je het gevoel hebt dat dat nog veel slimmer en makkelijker zou kunnen. Slimmer werken is mooi,maar slimmer leven stelt je in staat om meer richting te geven aan de zaken die je echt belangrijk vindt.’ Martijn Aslander, lifehacking.nl

 ISBN: 9789-0468-05503

Keyword: Slimmer werken – individu